Audi quattro Cup Sweden

38 länder, fler än 1000 deltävlingar och närmare 100 000 spelare. Audi quattro Cup är verkligen en tävling med stora dimensioner. Målet och höjdpunkten är den stora finalen som spelats på många olika berömda banor runt om i världen, exempelvis The Belfry i England, Fancourt i Sydafrika, K Club på Irland, Mission Hills i Kina och så vidare. 

I år, 2020, skulle världsfinalen ha spelats  i Österrike på banan Golf Club Schwarzsee som ligger i Kitzbühel men på grund av covid 19 är världsfinalen 2020 inställd.

Audi Sverige genomför dock den planerade golf-turnén och Sverigefinalen, men självklart följer vi ständigt utvecklingen av covid 19.  

På Audi har vi aktivt engagerat oss i golf under närmare 30 år och under den tiden har Audi quattro Cup utvecklats till en allt större succé. Fler och fler golfare har upplevt glädjen i att delta i tävlingen och fler och fler länder blir värdar för tävlingarna. 

I Sverige kommer de 27 deltävlingarna avslutas med en Sverigefinal på Visby GK den 
6-8 september. 

I den inbjudan du fått från din Audiåterförsäljare finns det en kod angiven, använd den när du registrerar dig. 

När du loggat in fyller du i din och din spelpartners följande uppgifter: 

Golf-ID, för- och efternamn, adress, postnummer, ort, e-post och mobilnummer. Där ser du också vilket datum och vilken bana som är aktuell för dig. 

Anmäl dig och eventuell spelpartner nedan. 

Välkommen!

 

 

 

 

Anmäl dig här